2023 Ford Transit Trail, van hayatına kendini adamış olanlar için geliyor

2023 Ford Transit Trail, van hayatına kendini adamış olanlar için geliyor
  • Genel
  • 15 Ekim 2022 14:00 | Güncellenme: 20 Ekim 2022 17:38
  • A+
    A-
REKLAM ALANI

Ford, yeni 2023 Transit Trail Van’ı, sürekli büyüyen karavan / minibüs segmentinin bir dilimini yakalamak için yakında piyasaya sürüleceğini söyledi.

Birkaç fotoğraf ve kısa bir video ile ön gösterimi yapılan Ford Transit Trail Van, “kendin yap ve karavan distribütörlerine doğrudan fabrikadan anahtar teslimi bir tuval sağlayan iç ve dış geliştirmelerin yanı sıra yeni macera arama yeteneğine” sahip.

Otomobil üreticisinin bu açıklaması, Transit Trail Van’ın fabrikadan bir karavan olarak tam donanımlı gelmeyeceğini, bunun yerine minibüs hayatına bağlı kalmak isteyenler için iyi bir üs görevi göreceğini gösteriyor.

REKLAM ALANI

Bu teaserlar, Transit Trail’in üç belirgin kehribar renkli ışığa sahip benzersiz bir ızgaraya sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca minibüsün büyük 250 varyantına dayanacağını ve ayırt edici tekerlekler ve off-road odaklı lastiklerle standart olarak geleceğini biliyoruz. Ford ayrıca tekerlek kemerlerine daha belirgin kaplamalar konumlayacak ve minibüsün sürüş yüksekliğini artırması da bekleniyor. Alt takım da güçlendirilebilir, bu da onu off-road maceraları için daha uygun hale getirir.

ABD’nin Transit Trail’i için herhangi bir güç aktarma organı detayı açıklanmadı, ancak müşterilere standart Transit modellerinde olduğu gibi 275 hp gücünde  3.5 litrelik V6 ve çift turboşarjlı makinanın hizmet vereceğini tahmin ediyor. Tüm modellerin standart olarak dört tekerlekten çekişe sahip olması bekleniyor.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ