Hyundai 180 adet i30 N Drive-N Limited Edition modelini piyasaya sürüyor

Hyundai 180 adet i30 N Drive-N Limited Edition modelini piyasaya sürüyor
  • Genel
  • 16 Ekim 2022 10:00 | Güncellenme: 15 Ekim 2022 01:21
  • A+
    A-
REKLAM ALANI

Hyundai Avustralya, özel i30 N Drive-N Limited Edition’ın 180 örneğinin yerel müşterilere sunulacağını doğruladı.

Güney Koreli otomobil üreticisi, küresel pazar için i30 N Drive-N Limited Edition’ın sadece 800 örneğini üretiyor ve 620’den 799’a kadar olan üretim numaraları Avustralya’ya tahsis edilecek. Özel model, Sunroof’lu i30 N Premium üzerine inşa edilmiştir. Bunlar arasında bronz kaplamalı özel 19 inç dövme alaşım jantlar, siyah Hyundai badging, Hyundai’nin Nurburging Test Merkezi’nin koordinatlarıyla ön panellerde özel bir bronz rozet ve hot hatch’in kenarları boyunca özel Drive-N çıkartmaları yer alıyor.

Hyundai’nin yükseltmeleri, i30 N Drive-N Limited Edition’ın kabininde devam ediyor ve diğer tüm i30 N modellerinde olduğu gibi derinin aksine, direksiyon simidi, vites kolu, kolçak ve el freninde Alcantara’yı içeriyor. Ek olarak, standart Performans Mavisi vurguları, direksiyon simidindeki N düğmeleri ve koltuklardaki ekler ve dikişler de dahil olmak üzere kırmızı süslemelerle değiştirildi. Otomobil için özel paspaslar da geliştirilmiştir. Son olarak, hız sabitleyici düğmesini basılı tutarak ve bir hız ayarlayarak etkinleştirilebilen bir Manuel Hız Sınırı Asistanı sistemidir. Ayarlanan hıza ulaşıldığında, araç sürücünün bu sınırı aşmasını önlemek için motor gücünü sınırlayacaktır.

REKLAM ALANI

Hyundai Eyaleti Avustralya, i30 N Drive-N Limited Edition’ı altı ileri manuel ve sekiz ileri çift kavramalı varyantlarda sunacak. Kılavuz 53.200 AU $ (33.308 $) olarak fiyatlandırılırken, sekiz vitesli alışveriş yapanları 56.200 AU $ (35.186 $) geri çekecek.

REKLAM ALANI
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ